Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, για τις συνθήκες που συνάντησε λόγω του κορωνοϊού, στην Κολωνία, όπου την Παρασκευή θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ της Euroleague.

Σε δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «TASS», μία ημέρα πριν τον ημιτελικό της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη με την Αναντολού Εφές, ο ισχυρός άνδρας της ρωσικής ομάδας, ανέφερε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μία αρκετά ασυνήθιστη κατάσταση, εκτός από το γεγονός ότι το φάιναλ φορ πραγματοποιείται χωρίς θεατές, στην ίδια την πόλη υπάρχουν πολλοί περιορισμοί, τίποτα δεν λειτουργεί.

Δεν μπορείτε να μπείτε σε ένα κατάστημα χωρίς ένα τεστ που να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο πριν από από 24 ώρες. Δεν υπάρχει ούτε ένα εστιατόριο ανοικτό, ούτε καν μπορείτε να πιείτε καφέ στο λόμπι του ξενοδοχείου. Δηλαδή, τα σημάδια μιας φυσιολογικής ζωής, την οποία έχουμε συνηθίσει εδώ και πολύ καιρό στη Μόσχα, λείπουν εντελώς.

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε πώς αυτό θα επηρεάσει το μπάσκετ, όλες οι ομάδες εδώ βρίσκονται στην ίδια θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναρωτιέμαι αν θα ήταν δυνατόν να μετακινηθεί το φάιναλ φορ σε άλλο μέρος και δεν βρίσκω απάντηση. Κατανοώ ότι η Κολωνία έχει γίνει “όμηρος” της κατάστασης, ενώ και οι διοργανωτές είναι δύσκολο να κατηγορηθούν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης