O Ντάστιν Πουαριέ ήταν ο μεγάλος νικητής στη μονομαχία του με αντίπαλο τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ για το UFC 257, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Άμπου Ντάμπι, καθώς ο Αμερικανός κατάφερε να βγάλει νοκ-άουτ τον αντίπαλό του από τον δεύτερο γύρο!

Στην επιστροφή του στο οκτάγωνο του UFC (Ultimate Fighting Championship) ο Ιρλανδός πυγμάχος φάνηκε εμφανώς επηρεασμένος από την αγωνιστική του αποχή. Έτσι, δεν κατάφερε να βρει απαντήσεις στα χτυπήματα του αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να βρεθεί γρήγορα πεσμένος στο ρινγκ και να χάσει τον αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Πουαριέ με τη σημερινή του επικράτηση πήρε εκδίκηση για την ήττα που είχε γνωρίσει το 2014 στο Λας Βέγκας από τον ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος, αν και επικράτησε στον πρώτο γύρο με 10-9 στα σημεία, εν συνεχεία δεν άντεξε στα χτυπήματα του αντιπάλου του και βγήκε νοκ-άουτ.

 

Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα (έχει πλέον ρεκόρ 22-5) στην επαγγελματική καριέρα του ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος ηττήθηκε για πρώτη φορά με νοκ-άουτ μέσα στο κλουβί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντιποδα με τη μεγάλη νίκη του επί του Ιρλανδού ο Αμερικανός έχει πλέον σε 34 αγώνες 27 νίκες (οι 13 εξ αυτών με νοκ άουτ) και 6 ήττες.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι στοιχηματικές εταιρίες πριν τον αγώνα θεωρούσαν τον ΜακΓκρέγκορ ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, με τον Πουαριέ όμως να κατακτά εν τέλει τον τίτλο της κατηγορίας «lightweight».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης