Οι σχέσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Μάικ Τζέιμς έχουν διαρραγεί και όλα δείχνουν πως o Αμερικανός πόιντ γκαρντ θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Έλληνας προπονητής είναι δυσαρεστημένος με τη συμπεριφορά του πρώην άσου του Παναθηναϊκού και διεμήνυσε στη διοίκηση πως δεν τον θέλει πλέον στην ομάδα. Αυτό που απομένει είναι να λυθεί επισήμως το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζέιμς έχει αποκλειστεί από τον αποψινό αγώνα (27/1) με την Άλμπα Βερολίνου για την 22η αγωνιστική και ήδη γυμνάζεται μόνος τις τελευταίες ημέρες. Προ καιρού, ο Αμερικανός είχε έρθει σε διαμάχη με τον Έλληνα τεχνικό. Αφού πρώτα τον απέκλεισε από το επόμενο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ, εν συνεχεία τον συγχώρεσε, με τον Τζέιμς να πραγματοποιεί έκτοτε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Τώρα όμως προέκυψε νέο θέμα, όταν η ΤΣΣΚΑ αρνήθηκε να του δώσει άδεια για να παραστεί στην κηδεία του παππού του στις ΗΠΑ, αφού η ομάδα είχε πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Τζέιμς εν συνεχεία λογομάχησε με συμπαίκτες του στα αποδυτήρια μετά την ήττα (83-89) από τη Φενερμπαχτσέ στη Μόσχα, την περασμένη εβδομάδα (22/1), για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα «αποδυτήρια» της ΤΣΣΚΑ υποχρεώνουν τον Δημήτρη Ιτούδη να επιλέξει ανάμεσα σε έναν μεγάλο σκόρερ και την ηρεμία της ομάδας. Και ο Δημήτρης Ιτούδης επέλεξε το δεύτερο!

Πάντως ο Τζέιμς βρήκε συμπαραστάτη στο πρόσωπο του Μάλκολμ Ντιλέινι. Όπως και στην περίπτωση της διαμάχης Μπαρτσελόνα με τον Ερτέλ, ο άσος της Αρμάνι Μιλάνο εξέφρασε στο Twitter την προσωπική άποψή του παίρνοντας ξεκάθαρα θέση υπέρ του αθλητή:

«Υπάρχουν ομάδες που τιμωρούν τους παίκτες που θέλουν να παραστούν σε κηδείες και να αποδώσουν τον σεβασμό τους σε ανθρώπους που σημαίνουν σε εκείνους κάτι παραπάνω από το μπάσκετ. Αυτό είναι κακό και είναι μία θλιβερή κατάσταση, όταν σου ζητούν να ξεχάσεις την οικογένειά σου για ένα παιχνίδι. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ με εμένα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης