Την ώρα που άλλα μεγάλα «αστέρια» του τένις αποσύρουν τη συμμετοχή τους από το US Open, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε σήμερα (13/8) την παρουσία του στο φημισμένο τουρνουά γκραν σλαμ.

Ο Σέρβος τενίστας, ο οποίος είναι Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέρος στο “Western & Southern Open” (22-28 Αυγούστου) και το US Open (31 Αυγούστου-13 Σεπτεμβρίου) που θα διεξαχθούν στη Νέα Υόρκη, αλλά χωρίς την παρουσία θεατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με χαρά επιβεβαιώνω ότι θα μετάσχω στο Western & Southern Open και στο US Open αυτή τη χρονιά. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, με όλα τα εμπόδια και τις προκλήσεις από πολλές πλευρές, αλλά η προοπτική του να αγωνιστώ ξανά πραγματικά με ενθουσιάζει» τονίζει ο «Νόλε» στη σχετική δήλωσή του και συνεχίζει προσθέτοντας μεταξύ άλλων:

«Ξέρω ότι αυτή την περίοδο τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά με όλα τα πρωτόκολλα και τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται για να προστατεύσουν τους παίκτες και τον κόσμο της Νέας Υόρκης.

Παρ’ όλα αυτά, έχω προπονηθεί σκληρά με το επιτελείο μου και έχω φέρει το σώμα μου σε φόρμα, επομένως είμαι έτοιμος να προσαρμοστώ στις νέες συνθήκες. Έχω κάνει όλες τις εξετάσεις για να διασφαλίσω ότι έχω αναρρώσει πλήρως και είμαι έτοιμος να επιστρέψω στο κορτ πλήρως αφοσιωμένος στο να παίξω το καλύτερο τένις μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόκοβιτς προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό στο πλαίσιο του τουρνουά “Adria Tour”, το οποίο διοργάνωσε ο ίδιος, σε διάφορες πόλεις των Βαλκανίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά τέσσερις παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μεταξύ αυτών που συμμετείχαν στο εν λόγω τουρνουά, με τους άλλους τρεις να είναι οι Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Μπόρνα Τσόριτς και Βίκτορ Τροΐτσκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης