Πριν από περίπου έναν χρόνο ο Κέβιν Κράβιτς στεφόταν πρωταθλητής στο διπλό του Roland Garros με συμπαίκτη του τον Αντρέας Μις.

Τα πράγματα, όμως, μέσα στο διάστημα αυτό, ιδιαίτερα μετά το «χτύπημα» του Covid-19, έγιναν πολύ δύσκολα και ο 28χρονος Γερμανός τενίστας αναγκάστηκε να κάνει κι άλλες εργασίες προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό «Spiegel» ο Κράβιτς αποκάλυψε ότι εδώ και μερικές εβδομάδες εργάζεται ως υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ με τις απολαβές του να φτάνουν τα 450 ευρώ την εβδομάδα.

«Με ένα συνάδελφο τακτοποιούμε τα ράφια σε κάποιο κατάστημα, τσεκάρω εάν είναι γεμάτα τα ψυγεία με τυριά και τα λουκάνικα, ενώ τακτοποιώ και τ΄ άδεια κουτιά. Την περασμένη εβδομάδα ήμουν στην είσοδο και έκανα τον φύλακα, καθάριζα, επίσης, τις τουαλέτες», παραδέχθηκε ο Κράβιτς, ο οποίος δεν έκρυψε πως εδώ κι αρκετό καιρό βρισκόταν σε αναζήτηση εργασίας και η καραντίνα του έδωσε την ευκαιρία να το κάνει.

«Το σχεδίαζα εδώ και καιρό να προσπαθήσω να βρω μία φυσιολογική δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, το νο13 στο ταμπλό τόνισε ότι συνεχίζει να γυμνάζεται, έχοντας την απαιτούμενη άδεια λόγω του ότι είναι αθλητής.

Στη διάρκεια της πανδημίας, η Βρετανίδα τενίστρια, Ναόμι Μπρόντι, παραδέχθηκε ότι σκέφτεται να ξεκινήσει να δουλεύει σε σούπερ μάρκετ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης