Η Έμα Ραντουκάνου, η νεότερη νικήτρια στην ιστορία του US Open, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Άντριου Ρίτσαρντσον, ο οποίος προπονούσε την Βρετανή πρωταθλήτρια από τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Ρίτσαρντσον, ο οποίος είναι προπονητής και άλλων νεαρών Βρετανών, άρχισε την συνεργασία του με την Ραντουκάνου στο Κέντρο Αντισφαίρισης Bromley κοντά στο σπίτι της 18χρονης παίκτριας στην περιοχή του Κεντ και στη συνέχεια την συνόδευσε στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχει στο κορυφαίο τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ραντουκάνου έχει μία… ροπή προς την «ρήξη» με τους προπονητές της, καθώς πριν συνεργαστεί με τον Ρίτσαρντσον, είχε «χωρίσει» αθλητικά, με τον πατριό του Αντι Μάρεϊ, Νάϊτζελ Σιαρς μετά την πρόκριση της στις «16» του Γουίμπλεντον.

«Μετά το Γουίμπλεντον ήμουν μόλις 200ή στον κόσμο και εκείνη την στιγμή σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να δοκιμάσω τον Αντριου. Πήγαμε στις ΗΠΑ, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα κατακτήσω το US Open», δήλωσε η Ραντουκάνου σε συνάντηση που διοργανώθηκε από η βρετανική ένωση τένις Lawn και πρόσθεσε:

«Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου και καθώς παίζω ενάντια στις καλύτερες του κόσμου, συνειδητοποίησα ότι τώρα χρειάζομαι κάποιον που έχει εμπειρία από την WTA στο υψηλότερο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μου λείπει τόση εμπειρία και χρειάζομαι πραγματικά κάποιον να με καθοδηγήσει και ο οποίος το έχει ήδη βιώσει αυτό. Προφανώς, αφού μοιράσθηκα μια τέτοια εμπειρία με την ομάδα μου, ήταν δύσκολο να πρέπει να το πω σε κάποιον, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι που χρειάζομαι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης