Στην αποκάλυψη ότι υπάρχει στο μυαλό του η επιστροφή του στο ΝΒΑ προχώρησε σε δηλώσεις του ο Έντι Ταβάρες.

Ο 28χρονος σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι δήλωσε πως είναι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο παραδέχτηκε ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να περάσει και πάλι τον Ατλαντικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ρεάλ βρίσκεται μία οικονομική κρίση αυτή την περίοδο, καθώς δεν υπάρχουν παιχνίδια, δεν πουλάει εισιτήρια και από την στιγμή που δεν έχει έσοδα η ομάδα, τότε αναγκαστικά μας μείωσε τους μισθούς κατά 20%», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα «dtudo1pouco.com» ο Ταβάρες.

Ερωτηθείς για το τι σκοπεύει να κάνει στο μέλλον ανέφερε: «Το μέλλον παραμένει ίδιο. Πάντα περιμένω την ευκαιρία να επιστρέψω στο ΝΒΑ, παρά το νέο πενταετές συμβόλαιό μου με τη Ρεάλ. Εδώ, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο που μπορώ, γιατί έχω τη φιλοδοξία να γράψω ιστορία και να αφήσω το σημάδι μου και να μην είμαι απλώς ένας… περαστικός παίκτης. Έτσι, εάν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου, θα πρέπει να είσαι στο υψηλό επίπεδο κάθε χρόνο. Το ΝΒΑ είναι πάντα ένα ενδεχόμενο, έχω προτάσεις κάθε χρόνο, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στο να βοηθήσω τη Ρεάλ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ταβάρες στο παρελθόν αγωνίστηκε στο ΝΒΑ στους Χοκς και Καβαλίερς, χωρίς όμως να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης