«Σκόνταψε» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον της Έβερτον στο «Όλντ Τράφορντ» και για δεύτερη σερί αγωνιστική δεν κατάφερε να κερδίσει (προηγήθηκε το 0-0 με τη Γουέστ Μπρομ). Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με το πέναλτι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και το έργο της για να πάρει την 4η θέση που δίνει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου έγινε ακόμη δυσκολότερο.

Ο διάσημος Πορτογάλος τεχνικός μετά το ματς εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία, αλλά, για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα, μάλωσε τον Λουκ Σο για την απόδοση του: «Η εμφάνιση γενικότερη δεν ήταν πολύ καλή, αλλά η διάθεση που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φανταστική. Έχοντας μερικούς παίκτες με προβλήματα, κάποιοι άλλοι με ζητήματα αυτοπεποίθησης ήταν δύσκολο να παίξουμε καλύτερα», τόνισε ο Πορτογάλος, ενώ αναφορικά με το γκολ του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς που ακυρώθηκε ως οφσάιντ σημείωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση για τον επόπτη. Δεν είμαι κριτής όλων αυτών. Όταν το VAR (σ.σ. βίντεο από χρήση ριπλέι) θα έρθει, θα βοηθήσει ιδιαίτερα, ειδικά εκείνους και τους διαιτητές. Δεν υπήρχε κάποιο οφσάιντ αλλά αυτοί είναι οι ειδικοί. Επαναλαμβάνω πως δεν θέλω να είμαι επικριτικός μαζί τους. Πρέπει να παραδεχθώ πως παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο σε σύγκριση με πολλά άλλα παιχνίδια. Είχαμε προβλήματα με κάποιους παίκτες μας, όμως η αγωνιστική μας νοοτροπία ήταν καλή.»

Σχετικά με τον 21χρονο διεθνή μπακ, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Χρειαζόμαστε το φανταστικό σώμα του και τις εξαιρετικές ικανότητες που έχει για να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορεί να παίξει βάσει του πως κατανοώ εγώ το παιχνίδι. Πρέπει να καταλάβει το παιχνίδι, πρέπει να σκέφτεται και να εξελιχθεί περισσότερο, καθώς όταν είσαι παίκτης 21 ετών, είσαι αρκετά μεγάλος για να έχεις μια καλύτερη κατανόηση του παιχνιδιού.»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης