Τρεις νέες ομάδες καλωσόρισε το Basketball Champions League. Από την αγωνιστική περίοδο 2020/21 οι Ρίτας Βίλνιους (Λιθουανία), Νταρουσάφακα (Τουρκία) και Μπιλμπάο (Ισπανία) θα αγωνίζονται στη διοργάνωση της FIBA, με την τελευταία να ανακοινώνει και επίσημα τα νέα μέλη της.

Ο CEO του BCL, Πατρίκ Κομνηνός αναφέρθηκε στην ένταξη των τριών νέων ομάδων, δηλώνοντας ότι: «Είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε αυτές τις κορυφαίες ομάδες, που παίζουν στα δυνατότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, στην οικογένεια του BCL και είμαι πεπεισμένος ότι θα φέρουν κάτι εξαιρετικό στη διοργάνωση της νέας σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσία τους υπογραμμίζει την επιτυχή ανάπτυξη και εξέλιξη της διοργάνωσης και είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε περισσότερους συλλόγους να είναι πεπεισμένοι από τον πραγματικά πανευρωπαϊκό χαρακτήρα του Basketball Champions League και την εστίασή του στην παροχή ενός μεγάλου διεθνούς ανταγωνισμού για συλλόγους που βασίζονται σε αθλητικά αποτελέσματα και αξία.

Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που βλέπουμε ότι όλο και περισσότεροι σύλλογοι με φιλοδοξίες να κερδίσουν ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό τρόπαιο επιλέγουν το Basketball Champions League για να συνεχίσουν τα όνειρά τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης