Η Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκλήρωσε την ανασυγκρότηση της αμυντικής της γραμμής, με την απόκτηση του Μάριο Ερμόζο από την Εσπανιόλ, αντί ποσού που υπολογίζεται στα 25 εκατ. ευρώ.

Ο 24χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ, ωστόσο δεν πήρε ποτέ ευκαιρία στην πρώτη ομάδα της «βασίλισσας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεοαποκτηθείς στόπερ των «ροχιμπλάνκος» αγωνίστηκε για μία χρονιά ως δανεικός στη Βαγιαδολίδ και το 2017 μεταγράφηκε στην Εσπανιόλ, στην οποία έγινε βασικός και πέρυσι είχε 32 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρεάλ είχε οψιόν επαναγοράς του από τους Καταλανούς, αλλά ο Ζινεντίν Ζιντάν ουδέποτε ενθουσιάστηκε με την περίπτωσή του…

Αντίθετα, ο Ντιέγκο Σιμεόνε εκτίμησε το γεγονός ότι ο Ερμόζο μπορεί περιστασιακά να αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ, θέση στην οποία οι «ροχιμπλάνκος» έχουν μόνο τον νεαρό Βραζιλιάνο Ρενάν Λόντι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ατλέτικο θα παρουσιαστεί τη νέα χρονιά με την αμυντική της γραμμή σχεδόν ολοκληρωτικά αλλαγμένη, καθώς από την ομάδα των περασμένων χρόνων παρέμειναν μόνο ο Χοσέ Χιμένες και οι Σαντιάγκο Αρίας και Στέφαν Σάβιτς, που λογίζονται ως αναπληρωματικοί.

Από τους Μαδριλένους αποχώρησαν τρεις εμβληματικές μορφές, ο Ντιέγκο Γκοντίν, ο Φιλίπε Λουίς και ο Χουανφράν, καθώς και ο Λούκας Ερναντέζ.

Στις θέσεις τους αποκτήθηκαν ο Κίεραν Τρίπιερ από την Τότεναμ, ο Φελίπε από την Πόρτο, ο Λόντι από την Ατλέτικο Παραναένσε και ο Ερμόζο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης