Ο αστέρας των Μπρούκλιν Νετς, Τζέιμς Χάρντεν βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσει την Εβδομάδα Μόδας, ωστόσο είχε μια απρόοπτη συνάντηση με την αστυνομία στο Παρίσι.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα, ο Αμερικανός σταρ του NBA με τη χαρακτηριστική διάσημη γενειάδα υποβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αστυνομικό έλεγχο στη λεωφόρο Montaigne, στο «Χρυσό Τρίγωνο», και σύμφωνα με την «Parisien», αυτός ο έλεγχος δεν τελείωσε πολύ καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τρεις φίλοι του Χάρντεν – συμπεριλαμβανομένου του ράπερ «Lil Baby» – συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί έλεγξαν όλους τους επιβάτες ενός οχήματος που «μύριζε έντονα κάνναβη» και βρήκαν 20 γραμμάρια χόρτου.

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα στο 8ο διαμέρισμα, όμως ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος δεν ήταν στο αυτοκίνητο με τους φίλους του, αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 31χρονος γκαρντ, MVP της σεζόν του NBA το 2018 και «χρυσός» Ολυμπιονίκης το 2012 στο Λονδίνο, αποκλείστηκε με το Μπρούκλιν από τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στους εφετινούς ημιτελικούς της ανατολικής περιφέρειας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης