Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν δέχεται να παραδοθεί μετά την ήττα με 3-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Bernabeu. «Δεν νομίζω ότι είναι αδύνατο, έχουμε τoν δεύτερο αγώνα. Το λέω στους παίκτες και τους φιλάθλους μας, ότι μπορούμε» είπε ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε μαζί, μπορούσαμε να είμαστε χέρι-χέρι με τη φάση του Γκαμειρό με τον Νάβας. Μου άρεσε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια τους δώσαμε χώρους για να επιτεθούν, κάτι που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά. Κέρδισαν, αλλά είδα ένα γκολ οφσάιντ, που ο διαιτητής έπρεπε να σημειώσει» ανέφερε για το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν ασαφές και για τις δύο πλευρές, υπήρχε μια αίσθηση του κινδύνου, αλλά κυριαρχούσε η ασάφεια. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είμαστε όπως έπρεπε και αυτοί, όταν βρίσκουν χώρους, είναι μοναδικοί. Αυτό το παιχνίδι τώρα το αφήνουμε πίσω, θα πρέπει να αγωνιστούμε στο πρωτάθλημα. Το ποδόσφαιρο είναι θαυμάσιο, διότι μπορούν να συμβούν απροσδόκητα πράγματα. Πιστεύω ότι έχουμε ακόμα πιθανότητες» τόνισε. «Θα παίξουμε μέχρι την τελευταία σταγόνα των πιθανοτήτων που έχουμε. Σήμερα (σ.σ.: χθες) ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Πρέπει να τους συγχαρούμε. Πρέπει να χαλαρώσουμε, έχω μια αίσθηση ηρεμίας. Είμαι περισσότερο από ποτέ σίγουρος. Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και σίγουρα είμαστε σε θέση να τα καταφέρουμε» κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης