Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του Ζοζέ Μουρίνιο και των ανθρώπων της Τότεναμ για τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης (1/1) με τη Σαουθάμπτον (ήττα 1-0 για τους «πετεινούς»).

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο σούπερ σταρ των «Σπερς» και της Εθνικής Αγγλίας, έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού και οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του αγγλικού συλλόγου, κάνουν λόγο για απουσία μίνιμουμ ενός μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μουρίνιο μίλησε για τον τραυματισμό του Κέιν στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (3/1), εν όψει του κυριακάτικου (5/1) αγώνα της Τότεναμ με τη Μίντλεσμπρο, για την 3η φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, τονίζοντας: «Αν με ρωτάτε για να συναισθήματά μου, αν ήταν… καλά ή άσχημα τα νέα, τείνω περισσότερο προς την αρνητική πλευρά, σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του Χάρι.

Όταν ένιωσε τον τραυματισμό, δεν του πήρε περισσότερο από δύο δευτερόλεπτα για να διαπιστώσει τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Θα τον χάσουμε για αρκετά μεγάλη περίοδο. Κάθε λεπτό, κάθε αγώνας που δεν θα είναι κοντά μας, θα μας λείπει στο παιχνίδι μας, αλλά δεν μπορούμε να… κλαίμε όλη την ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι βεβαίως κατανοούμε την αξία του Χάρι και τη σημασία της παρουσίας του στην ομάδα. Είναι αναντικατάστατος για εμάς».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης