Ο Ρονάλντο ξέσπασε σε κλάματα on camera για τον πατέρα του: «Ποτέ δεν τον γνώρισα, ήταν πάντα μεθυσμένος»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019, 18:55
Ο Ρονάλντο ξέσπασε σε κλάματα on camera για τον πατέρα του: «Ποτέ δεν τον γνώρισα, ήταν πάντα μεθυσμένος»

Λύγισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη διάρκεια συνέντευξής του, καθώς, μιλώντας για τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή, έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ παραχωρούσε συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν, η οποία θα προβληθεί αύριο στη βρετανική τηλεόραση «Itv»,ο αστέρας της Γιουβέντους δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν του παρουσιάστηκε βίντεο με πρωταγωνιστή τον πατέρα του, Ζοσέ Ντινίς Αβέιρο.

«Βλέπω πρώτη φορά αυτό το βίντεο. Απίστευτο. Ποτέ δεν γνώρισα τον πατέρα μου, ήταν πάντα μεθυσμένος», εξομολογήθηκε ο Πορτογάλος άσος για τον πατέρα του, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 52 ετών από ηπατική ανεπάρκεια, λόγω αλκοολισμού.

Ο Ρονάλντο, εμφανώς συγκινημένος συνέχισε αναφέροντας: «Και αυτό για το οποίο λυπάμαι περισσότερο, είναι ότι ο πατέρας μου δεν έχει δει τι έχω καταφέρει. Δεν με έχει δει ποτέ να παίρνω βραβεία. Η υπόλοιπη οικογένειά μου είδε τα πάντα, η μαμά μου, τα αδέλφια μου, ο μεγαλύτερος γιος μου, αλλά εκείνος τίποτα, πέθανε νέος»...

Ο Ζοσέ Ντίνις πέθανε το 2005 μόλις 52 ετών, χάνοντας όλες τις μεγάλες στιγμές του διάσημου γιου του.

«Ποτέ δεν γνώρισα τον πατέρα μου 100%, ήταν πάντα μεθυσμένος, ποτέ δεν είχαμε μία κανονική συνομιλία. Νόμιζα ότι η συνέντευξη θα ήταν διασκεδαστική, δεν περίμενα να κλάψω, αλλά δεν είχα δει ποτέ αυτές τις εικόνες. Δεν ξέρω πού τις βρήκατε... Πρέπει να τις δείξω στην οικογένειά μου» επισήμανε.

 

Στην συνέντευξη με τον Μόργκαν, ο Ρονάλντο μίλησε επίσης για την κατηγορία για βιασμό που έγινε εναντίον του από την Κάθριν Μαγιόργκα, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό το πράγμα με κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα. Μια ημέρα ήμουν στο σαλόνι με τη φίλη μου και στην τηλεόραση άρχισαν να λένε αυτά τα νέα. Άκουσα τα παιδιά μου να κατεβαίνουν στις σκάλες και έτσι άλλαξα αμέσως κανάλι γιατί ντρεπόμουν».

Μετά από τα δάκρυα για τον πατέρα του Ζοσέ και την απογοήτευση με την ιστορία του υποτιθέμενου βιασμού, ο Ρονάλντο βρήκε το χαμόγελό του μιλώντας για τη φίλη του Γκεοργκίνα, την οποία θα παντρευτεί: «Με βοήθησε πολύ, φυσικά είμαι ερωτευμένος μαζί της και θα παντρευτούμε σίγουρα. Επιπλέον, είναι και το όνειρο της μητέρας μου».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019, 21:16