Μία συγκλονιστική ιστορία με πρωταγωνιστές μία κοπέλα που ξύπνησε από κώμα και τον Ανδρέα Σάμαρη έφερε στο φως της δημοσιότητας η Μπενφίκα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιζαμπέλ Γκόμες από την Πορτογαλία, η οποία είχε πέσει σε κώμα μετά από τροχαίο ατύχημα, όταν ξύπνησε η πρώτη λέξη που είπε ήταν το όνομα του Έλληνα διεθνούς ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στους αετούς της Λισαβόνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν οι ιθύνοντες του συλλόγου της Πορτογαλίας πληροφορήθηκαν αυτό το γεγονός από τους συγγενείς της κοπέλας αποφάσισαν να κάνουν μία έκπληξη σε αυτήν.

Ο Σάμαρης τής τηλεφώνησε και της μίλησε σε άπταιστα πορτογαλικά, προκαλώντας δάκρυα χαράς τόσο στην ίδια όσο και στους οικείους της.

Ο Έλληνας μέσος τη ρώτησε για την πορεία της υγείας της, ενώ μεταξύ άλλων της ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της κατάστασής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν το ήξερα, είμαι πολύ χαρούμενος που το έμαθα ότι το όνομά μου ήταν η πρώτη λέξη που είπατε μόλις ξυπνήσατε», είπε ο Σάμαρης.

 

Με αφορμή αυτό το γεγονός η Μπενφίκα βρήκε την ευκαιρία να περάσει ένα μήνυμα εν όψει των νέων δεδομένων που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός, καθώς στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στα social media ο σύλλογος γράφει: «Μην πας, τηλεφώνησε».

Μάλιστα η συγκεκριμένη ιστορία έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα της χώρας «Record».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης