Σαν να μην έφτανε στην Τότεναμ η εντός έδρας συντριβή με 7-2 σκορ που υπέστη το βράδυ της Τρίτης από την Μπάγερν και γενικά το κακό της ξεκίνημα τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και το Champions League, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν να διαχειριστούν ένα ροζ σκάνδαλο, που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της ομάδας!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ταμπλόιντ, ο Γιαν Βερτόνγκεν φέρεται να κοιμήθηκε με τη σύζυγο του Κρίστιαν Έρικσεν, τη γοητευτική, Σαμπρίνα Κβιστ Γένσεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη φημολογία αναπτύχθηκε αρχικά σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο (Facebook και Twitter) και δεν άργησε να αναπαραχθεί από βρετανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες των αγγλικών ΜΜΕ, ο αρχηγός των Λονδρέζων, Χάρι Κέιν, πληροφορήθηκε αυτό το περιστατικό και ακολούθως τα αποδυτήρια της Τότεναμ φέρονται να πήραν… φωτιά.

Μάλιστα ο Βερτόνγκεν εμφανίστηκε με πρησμένο μάτι σε προπόνηση και τα σενάρια θέλουν αυτό το γεγονός να σχετίζεται με τον καβγά που εκτυλίχθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας για τα… μάτια της Σαμπρίνα Κβιστ Γένσεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έρικσεν: «Είναι ανοησίες»

Πάντως ο Κρίστιαν Έρικσεν μέσω twitter έσπευσε να διαψεύσει τη φημολογία που θέλει τη σύζυγο του να πέρασε μία βραδιά πάθους με τον 32χρονο Βέλγο αμυντικό, κάνοντας λόγο για «ανοησίες». Μάλιστα κάτω από το «τιτίβισμα» του Δανού έκανε μία «καρδούλα» ο Βερτόνγκεν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σαμπρίνα Κβιστ Γένσεν και ο Έρικσεν έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι, το οποίο γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2018.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης