Η περιπέτεια του Ροναλντίνιο στην Παραγουάη συνεχίζεται έναν και πλέον μήνα αφότου ο παλαίμαχος σταρ και ο αδελφός του, Ρομπέρτο ντε Ασίς, συνελήφθησαν με πλαστά διαβατήρια κατά την είσοδό τους στη χώρα.

Αφότου πέρασε ένα διάστημα στη φυλακή, ο Βραζιλιάνος βρίσκεται από τις 7 Απριλίου σε περιορισμό, σε ξενοδοχείο της Ασουνσιόν, περιμένοντας την τελική ετυμηγορία της δικαιοσύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άλλοτε αστέρας της Μπαρτσελόνα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα της Παραγουάης «ABC Color», όπου επανέλαβε ότι δεν γνώριζε ότι τα έγγραφά του ήταν πλαστά, ενώ μίλησε και για την ολιγοήμερη παραμονή του στη φυλακή.

«Έχω πίστη, προσεύχομαι συνεχώς να πάνε καλά τα πράγματα και ελπίζω ότι όλο αυτό θα τελειώσει σύντομα. Μείναμε έκπληκτοι όταν ανακαλύψαμε ότι τα έγγραφά μας δεν ήταν νόμιμα. Από τότε και μετά, πρόθεσή μας είναι να συνεργαστούμε με τις αρχές για να δώσουμε διευκρινίσεις» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο «Ρόνι».

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος αστέρας παραδέχτηκε ότι υπέστη σοκ όταν έμαθε ότι θα οδηγηθεί στη φυλακή: «Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα βρισκόμουν σε μία τέτοια κατάσταση. Σε όλη μου τη ζωή προσπαθούσα να φτάσω στο ανώτατο επίπεδο επαγγελματικά και να προσφέρω χαρά στους ανθρώπους μέσα από το ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μέσα από τη φυλακή, έδειξαν ότι ο Ροναλντίνιο έγινε δεκτός με σεβασμό από τους συγκρατούμενούς του, γεγονός που επιβεβαίωσε ο ίδιος.

«Το να παίζω ποδόσφαιρο, να υπογράφω αυτόγραφα και να βγάζω φωτογραφίες είναι μέρος της ζωής μου. Δεν είχα κανένα λόγο να σταματήσω να το κάνω αυτό, ειδικά με ανθρώπους που περνάνε μία δύσκολη περίοδο, όπως κι εγώ» υπογράμμισε ο άλλοτε νικητής της «Χρυσής Μπάλας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης