Συμπληρώθηκε το παζλ των ημιτελικών του Ρολάν Γκαρός, όπου το ελληνικό τένις θα εκπροσωπηθεί φυσικά από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Οι Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς σφράγισαν την Τετάρτη τα δύο τελευταία εισιτήρια, που οδηγούν στους «4» του φημισμένου γκραν σλαμ και πλέον προετοιμάζονται για τη μεταξύ τους «τιτανομαχία», που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, με φόντο τον τελικό του γαλλικού Όπεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, νίκησε στον πρώτο χρονικά προημιτελικό της ημέρας με 3-1 σετ τον Αργεντινό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Νο10).

Έτσι, έκλεισε θέση για τα ημιτελικά, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για τον μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από τον 21ο τίτλο Grand Slam της καριέρας του (και 14ο στο Παρίσι), με τον οποίον θα ξεπεράσει τον Ρότζερ Φέντερερ στις κατακτήσεις Major τίτλων.

Όπως προαναφέραμε στα ημιτελικά ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο, που φιγουράρει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να πάρει το εισιτήριο για τους «4» ο Τζόκοβιτς χρειάστηκε να κάμψει την αντίσταση του Ματέο Μπερετίνι, Νο9 του ταμπλό, με 3-1 σετ.

Υπενθυμίζεται ότι στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5 του ταμπλό) και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη).

Ο αγώνας του κορυφαίου Έλληνα τενίστα κόντρα στον Γερμανό θα αρχίσει είτε στις 15:50 είτε στις 18:30.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης