Στα χέρια του Νόβακ Τζόκοβιτς κατέληξε το τελευταίο εισιτήριο, που οδηγεί στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, καθώς ο Σέρβος, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης επιβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με 3-1 σετ (6-3,  6-2, 6-7, 7-5) του Ματέο Μπερετίνι (Νο9 του ταμπλό) στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι αμέσως μετά τη νίκη του ο Σέρβος είχε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα, πανηγυρίζοντας την επικράτησή του σαν να είχε κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο στο Παρίσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα και λίγο πριν την ολοκλήρωση του ματς ο κορυφαίος τενίστας ήταν πολύ εκνευρισμένος και άρχισε να βγάζει κραυγές, κοιτώντας τους λιγοστούς ανθρώπους του, που είχαν μείνει στα ψηλά της κερκίδας, πριν τελικά ξεσπάσει στη ρακέτα του.

Στα ημιτελικά ο «Νόλε» θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ράφα Ναδάλ (Νο3), σε μία «τιτανομαχία» που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Μέχρι το 2-0 όλα έμοιαζαν εύκολα για τον Τζόκοβιτς, ωστόσο από το τρίτο σετ και μετά ο Ιταλός ανέβασε στροφές και μην έχοντας να χάσει κάτι έκανε τη ζωή δύσκολη του Σέρβου, ο οποίος πάντως βρήκε τον τρόπο να πάρει το τη νίκη στα τέσσερα σετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο προημιτελικός διεκόπη για περίπου 20 λεπτά, προκειμένου να αποχωρήσουν οι φίλαθλοι από τις εξέδρες, οι οποίοι παρέμεναν στις θέσεις τους, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας που υπάρχει στη Γαλλία, λόγω του κορωνοϊού.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης