Η πρεμιέρα της φιλόδοξης Αγγλίας κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Κροατία δεσπόζει στο Κυριακάτικο (13/6) πρόγραμμα του Εuro 2020 που περιλαμβάνει, ακόμα, τα παιχνίδια του Γ’ Ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Σαουθγκέιτ, για τον Δ’ όμιλο της διοργάνωσης, θα υποδεχτεί στις 16.00 (ΑΝΤ1) το συγκρότημα του Ντάλιτς στο Γουέμπλεϊ, σε μία επανάληψη της μονομαχίας τους για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, όπου η «Χρβάτσκα» είχε επικρατήσει με 2-1, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 19.00 (ΑΝΤ1) το ενδιαφέρον στρέφεται στην «Νασιονάλ Αρίνα» του Βουκουρεστίου, όπου η Αυστρία θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Βόρεια Μακεδονία, η οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η αυλαία της ημέρας κλείνει στις 22.00 (ΑΝΤ1) με ένα ακόμη ενδιαφέρον παιχνίδι. Η – απούσα από το EURO του 2016 και το Μουντιάλ του 2018 – Ολλανδία κοντράρεται στο Άμστερνταμ με την Ουκρανία.

Οι δυο ομάδες για πρώτη φορά τίθενται αντιμέτωπες σε επίσημο παιχνίδι με τον Φρανκ ντε Μπουρ να χαρακτηρίζει «ποιοτικό σύνολο» τους Ανατολικοευρωπαίους και τον Αντρέι Σεφτσένκο να ξεκαθαρίζει από τηξ μερια του ότι «παίζουμε κόντρα σε ένα από τα φαβορί του τουρνουά, αλλά θα μείνουμε σταθεροί στο πλάνο παιχνιδιού μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα της Κυριακής για τον Γ’ και Δ’ Όμιλο:

16:00 Γουέμπλεϊ (Λονδίνο), Αγγλία – Κροατία ΑΝΤ1

19:00 Νασιονάλ Αρίνα (Βουκουρέστι), Αυστρία – Βόρεια Μακεδονία ΑΝΤ1

22:00 Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα (Άμστερνταμ), Ολλανδία – Ουκρανία ΑΝΤ1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης