Το σύντομο πέρασμα του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής μας ποδοσφαίρου αποδείχθηκε καταστροφικό για την ομάδα μας και αποτέλεσε την αρχή του… κακού για το ανεπανάληπτο «κάζο» της «γαλανόλευκης» στα προκριματικά του Euro 2016.

O Iταλός τεχνικός που πλέον κάθετα στον πάγκο της αγγλικής Λέστερ σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν επιθυμεί στο μέλλον να εργαστεί σε αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να έχω καθημερινή επαφή με την ομάδα. Πιστεύω ότι μου ταιριάζει περισσότερο η δουλειά του προπονητή και όχι αυτή του εκλέκτορα. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ, γιατί λες ένα πράγμα τώρα και αργότερα έρχεται η διάψευση, όμως δεν σκοπεύω να ξαναδουλέψω σε Εθνική ομάδα» απάντησε όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική ομάδα της Ιταλίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην «Corriere dello Sport».

Παράλληλα, ο 65χρονος Ιταλός τεχνικός της Λέστερ έχρισε φαβορί για το πρωτάθλημα τη Ρόμα, επειδή κράτησε τον προπονητή της, ενώ έκανε θετική μνεία σε Φιορεντίνα και Τορίνο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης