Πανευτυχής για τη σπουδαία νίκη με 3-2 της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μπάγερν, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Champions League, ήταν ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος μεταξύ άλλων παραδέχθηκε ότι η ομάδα του στάθηκε και τυχερή.

«Υποφέραμε, ήταν ένας δύσκολος αγώνας κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, τους πρωταθλητές Ευρώπης. Οι παίκτες βοήθησαν ο ένας τον άλλο, είχαμε λίγη τύχη, κάτι που είναι απαραίτητο σε αυτές τις αναμετρήσεις. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με το μικρό πλεονέκτημα που έχουμε. Αυτή είναι η αξία της ομάδας, ο ιός έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο και άλλαξε τη ζωή μας. Μπορούν να συμβούν δύσκολες καταστάσεις» είπε ο Αργεντινός προπονητής της Παρί ΣΖ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Μπαπέ έχει την ικανότητα και την ταχύτητα να παίζει αυτό το είδος παιχνιδιού και μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός επιθετικός, στα πλάγια, ως δεύτερος επιθετικός. Έχει θετική στάση και αν τη διατηρήσει μπορεί να παίξει σε οποιονδήποτε ρόλο» πρόσθεσε για τον Μπαπέ, ενώ για τη ρεβάνς είπε: «Η Μπάγερν θα μας κάνει να υποφέρουμε και δεν θα είναι εύκολο. Ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη απόδοση με ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, όμως ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε στο Παρίσι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης