Πορτογαλία: Η Μπελενένσες ζητά από τη Λίγκα την επανάληψη του αγώνα με την Μπενφίκα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, 19:45
Πορτογαλία: Η Μπελενένσες ζητά από τη Λίγκα την επανάληψη του αγώνα με την Μπενφίκα

Αίτημα από την Μπελενένσες, για την επανάληψη του αγώνα με την Μπενφίκα, έλαβε η διοργανώτρια αρχή της πορτογαλικής λίγκας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου επικαλούνται το άρθρο 45 (παράγραφος 4), του κανονισμού των αγώνων που διοργανώνει η Λίγκα, το οποίο ορίζει ότι κανένα αποτέλεσμα δεν πρέπει να επικυρώνεται κάθε φορά που ο διαιτητής σφυρίζει νωρίτερα τη λήξη της αναμέτρησης από την προκαθορισθείσα ώρα, «εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται ρητά στους κανονισμούς».

«Αφού η Μπελενένσες έλαβε, σήμερα (29/11) το πρωί, την αναφορά του διαιτητή του αγώνα, φαίνεται ότι ο τελευταίος δήλωσε πως «… το παιχνίδι έληξε λόγω αριθμητικού μειονεκτήματος της φιλοξενούμενης ομάδας, κατά το τρίτο λεπτό του 2ου ημιχρόνου… ».

Το άρθρο 45 (παράγραφος 4) του κανονισμού κανονισμού αγώνων που διοργανώνει η πορτογαλική Λίγκα ορίζει ότι «όταν ο αγώνας έχει τελειώσει από τον διαιτητή πριν από τη λήξη του κανονικού χρόνου, το αποτέλεσμα που καταγράφηκε από τον διαιτητή δεν θα επικυρωθεί, καθώς ορίζεται νέο παιχνίδι από τη Λίγκα, εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται ρητά στους κανονισμούς», αναφέρει η επιστολή που απέστειλε η Μπελενένσες στη διοργανώτρια αρχή και συνεχίζει:

«Το παιχνίδι τερματίστηκε από τον διαιτητή πριν από τη λήξη της κανονικής του διάρκειας. Οι κανονισμοί δεν προβλέπουν ρητά τι θα πρέπει να συμβεί σε αυτήν την περίπτωση.

Κατά συνέπεια, η πορτογαλική Λίγκα δεν πρέπει να επικυρώσει το αποτέλεσμα του αγώνα και πρέπει να ορίσει ένα νέο ματς, καθώς η Μπελενένσες είναι διαθέσιμη για να ορίσει την ημερομηνία του νέου αγώνα σύμφωνα με τους κανονισμούς και του προγράμματος των δύο ομάδων.»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, 19:53