Την παράταση της αναστολής των διοργανώσεων πινγκ πονγκ, μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ανακοίνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ITTF).

Έχοντας λάβει υπ’ όψιν όλα τα δεδομένα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, η ITTF επισήμανε πως ως πιθανός μήνας επιστροφής στην αγωνιστική δράση εξετάζεται ο Αύγουστος, τονίζοντας πως παράλληλα προκύπτει και η ανάγκη για μείωση… εξόδων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η περίοδος αναστολής όλων των διοργανώσεων της ITTF παρατείνεται μέχρι τα τέλη του Ιουλίου 2020,» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας ενώ παράλληλα επισημαίνεται ότι «… η κατάσταση παρακολουθείται στενά για μία επικείμενη επανέναρξη των διοργανώσεων τον Αύγουστο του 2020».

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, ματαιώνονται όλα τα events των παλαίμαχων καθώς και τα X events για το 2020, σε μία προσπάθεια για μείωση του κόστους ώστε να ανταποκριθεί η Διεθνής Ομοσπονδία στις οικονομικές προκλήσεις.

«Στη διοίκηση της ITTF ζητήθηκε να βρει τρόπους να μειώσει τα λειτουργικά έξοδα, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης για μείωση σε ανθρώπινο δυναμικό ώστε να διαχειριστεί την οικονομική πραγματικότητα του 2020,» καταλήγει η ανακοίνωση της ITTF.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης