Ο Βρετανός πυγμάχος βαρέων βαρών, Τάισον Φιούρι, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και κατά συνέπεια, ο αγώνας του με τον Αμερικανό, Ντεοντέϊ Ουάιλντερ, που είχε προγραμματισθεί για τις 24 Ιουλίου, αναβλήθηκε.

«Ο αγώνας του Φιούρι εναντίον του Ουάϊλντερ, αναβάλλεται. Ευχόμαστε στον Τάισον Φιούρι και στην ομάδα του, ταχεία ανάρρωση», αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση στο Twitter του παγκοσμίου συμβουλίου πυγμαχίας (WBC), χωρίς να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόσφατα υπήρξαν αρκετές αναφορές στον Τύπο, για εντοπισμό κρουσμάτων στην ομάδα του Φιούρι, ο οποίος προπονείται στο Λας Βέγκας. Όσον αφορά στην ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, το «ESPN», εκτιμά ότι είναι η 9η Οκτωβρίου 2021.

Τον Φεβρουάριο του 2020, ο Φιούρι, ο οποίος παραμένει αήττητος (σ.σ. μετρά 30 νίκες και μία ισοπαλία), «διέλυσε» τον Ουάιλντερ σε έναν αγώνα διάρκειας επτά γύρων και κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, ενώ ο πρώτος αγώνας τους, το 2018 έληξε χωρίς νικητή, που είναι και η μοναδική ισοπαλία του Βρετανού πρωτοπυγμάχου στην καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης