Παρελθόν θα αποτελέσει από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν ο Τόμας Τούχελ.

Όπως αποκάλυψαν το «France Football», η «Bild», το «Sky Germany» και η «Equipe», ο Γερμανός τεχνικός ενημερώθηκε από τους διοικούντες τους νταμπλούχους Γαλλίας για την απόφασή τους να λυθεί η συνεργασία τους και πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση του «διαζυγίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συμβόλαιο του έμπειρου προπονητή έληγε τον Ιούνιο του 2021, όμως θεωρήθηκε προτιμότερο να αντικατασταθεί στην παρούσα φάση.

Μετά τα διαδοχικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών και τον χαμένο -από την Μπάγερν Μονάχου με 1-0- τελικό του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν κλείνει το 2020 από την τρίτη θέση του Σαμπιονά, καθώς είναι πίσω από τις Λιόν και Λιλ, αλλά και με την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Επικρατέστερος αντικαταστάτης του Τούχελ θεωρείται ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο 48χρονος Αργεντινός προπονητής δεν έχει εργαστεί από τις 19 Νοεμβρίου 2019, όταν και απολύθηκε από την Τότεναμ, όπου κατά γενική ομολογία παρουσίασε εξαιρετικό έργο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ποτσετίνο αποτελεί τον «εκλεκτό» του Λεονάρντο και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον πάγκο των Παριζιάνων, δεδομένου ότι ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής είναι το «αφεντικό» στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ είναι και ο άνθρωπος που ενημέρωσε τον Τούχελ για την απόλυσή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης