Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι η Ρωσίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, Αλεξάντρα Σολντάτοβα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Ρωσίας η Σολντάτοβα νοσηλεύεται σε κλινική της Μόσχας με πολλαπλά βαθιά κοψίματα στο αριστερό της χέρι, με τα σχετικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι έχει χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάσταση της υγείας της βρίσκεται σε ικανοποιητικό σημείο, με την ίδια να δέχεται θεραπεία στην εντατική του νοσοκομείου, στην ψυχιατρική πτέρυγα.

Μολονότι η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, δεν έδειξε διάθεση να αποκαλύψει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες απέκτησε τα συγκεκριμένα τραύματα.

Την ίδια ώρα η προπονήτρια της 22χρονης, Άννα Ντιάσενκο, φέρεται να διαψεύδει τις πληροφορίες περί απόπειρας αυτοκτονίας της Σολντάτοβα, αποδίδοντας τη νοσηλεία της σε ιατρικές εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σολντάτοβα είναι μια από τις σημαντικότερες αθλήτριες της Ρωσίας. Έχει αναδειχθεί τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής στο ομαδικό, ενώ έχει κατακτήσει και το χρυσό, σε πρόγραμμα με κορδέλα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης