Το σκληρό μαρκάρισμα του Μάρκους Ντάνιελσον πάνω στον Αρτέμ Μπεσέντιν καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του χθεσινού (29/6) νοκ-άουτ αγώνα του EURO 2020, καθώς η συνεπακόλουθη αποβολή του Σουηδού αμυντικού άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στο μεγαλύτερο μέρος της παράτασης.

Παράλληλα, όμως, σήμανε το τέλος της παρουσίας του Ουκρανού επιθετικού στη διοργάνωση, καθώς ο τραυματισμός του στο γόνατο είναι αρκετά σοβαρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως εξήγησε ο συνεργάτης του Αντρέι Σεβτσένκο, Ολεξάντρ Σοβκόβσκι, ο Μπεσέντιν θα επιστρέψει στο Κίεβο και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί στο γόνατο.

Ο Μπεσέντιν μπήκε αλλαγή στο ξεκίνημα της παράτασης του χθεσινού (29/6) αγώνα στη Γλασκώβη, αντί του Γιάρεμτσουκ, αλλά στο 98΄ δέχθηκε το σκληρό μαρκάρισμα του Ντάνιελσον και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Η Σουηδία έμεινε με δέκα και στο φινάλε του έξτρα ημιώρου οι Ουκρανοί με γκολ του Ντόβμπικ πήραν τη νίκη με 2-1 και προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης