Ο Εβγκένι Μούρζιν είναι η επιλογή της ουκρανικής ομοσπονδίας μπάσκετ για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής ανδρών.

Ο Μούρζιν θα αποτελέσει τον διάδοχο του Μάικ Φρατέλο, με τον τελευταίο να υποβάλλει την παραίτησή του λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη χώρα. Τη σύναψη συμφωνίας με τον 49χρονο τεχνικό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ουκρανίας, Μιχαϊλ Μπρόντσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενόψει της συμμετοχής της Ουκρανίας στο Ευρωμπάσκετ του 2015 (5-20 Σεπτεμβρίου), στον 4ο όμιλο (μαζί με Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Βέλγιο και Τσεχία) στη Ρίγα, ο Μούρζιν ξεκίνησε επαφές με παίκτες.

Η πρώτη κρούση, όμως δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος, καθώς ο πόιντ γκαρντ της Λιμόζ, Που Τζέτερ, ενημέρωσε πως δεν μπορεί να τεθεί στη διάθεση του νέου Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Εφόσον επιμείνει στην αρχική απόφασή του ο Τζέτερ, τότε η ουκρανική Ομοσπονδία θα κινηθεί για να καλύψει τη θέση του με άλλον νατουραλιζέ. Ο Μούρζιν έχει ήδη έρθει σε επαφή και με τον σέντερ των Φοίνιξ Σανς, Άλεξ Λεν, ενώ επιβεβλημένη θεωρεί ο νέος Ομοσπονδιακός την παρουσία του 33χρονου σέντερ Σεργκέι Λίστσουκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης