O Κάρλος Τέβες το είπε και το έκανε, τηρώντας την υπόσχεσή του να αποχαιρετήσει με ένα γκολ τον αγαπημένο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Συντετριμμένος από τον θάνατο του ινδάλματος, φίλου και προπονητή του, επέλεξε να μην παίξει την Κυριακή κόντρα στη Νιούελς, αναφέροντας σε στενούς φίλους του ότι θέλει να αγωνιστεί στο Πόρτο Αλέγκρε κόντρα στην Ιντερνασιονάλ για το Copa Libertadores, προκειμένου να αφιερώσει ένα γκολ στον «Ντιεγκίτο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι και έγινε τα ξημερώματα, καθώς σημείωσε το γκολ της νίκης (0-1) στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης με τους Βραζιλιάνους.

Αμέσως έβγαλε τη φανέλα του και έμεινε με μία άλλη της Μπόκα που φορούσε ο Mαραντόνα το 1981 και την οποία του είχε χαρίσει οι ίδιος.

Ο Αργεντινός αφιέρωσε το γκολ και τη νίκη στην οικογένεια του Μαραντόνα και τη δική του. «Χάσαμε έναν μύθο, έναν ήρωα» είπε χαρακτηριστικά ο «Apache», όπως αναφέρει η εφημερίδα της Αργεντινής, Ole.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μία μικρή αφιέρωση στον Ντιέγκο, με μία φανέλα που μου έδωσε. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να το κάνω. Σίγουρα μας κοιτάζει από ψηλά. Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένεια του Μαραντόνα και στην οικογένειά μου» πρόσθεσε.

«Ήταν δύσκολο, νομίζω ότι καταφέραμε να προχωρήσουμε. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά. Δεν είναι μια ευχάριστη στιγμή για την Αργεντινή. Δεν ήταν εύκολο να μπεις να παίξεις. Αλλά οι συμπαίκτες μου τα πήγαν πολύ καλά» συμπλήρωσε.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης