Ο Πέτκοβιτς ζήτησε να αποχωρήσει από την Εθνική Ελβετίας για να αναλάβει την Μπορντό

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 11:29
Ο Πέτκοβιτς ζήτησε να αποχωρήσει από την Εθνική Ελβετίας για να αναλάβει την Μπορντό

Ο Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς, ο προπονητής που οδήγησε την Ελβετία στα προημιτελικά του EURO 2020, ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του με την εθνική ομάδα, ώστε να αναλάβει και πάλι την Μπορντό, όπως γράφει σήμερα η ελβετική εφημερίδα «Blick».

Η εφημερίδα επικαλείται τον Βινίσιο Φιορανέλι, ο οποίος είναι εδώ και χρόνια φίλος και ατζέντης του γνωστού προπονητή. «Ναι, είναι αλήθεια ότι ο Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του» δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Οι διοικούντες την Μπορντό, η οποία μόλις άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς, αφού αγοράστηκε από τον Ισπανό-Λουξεμβούργιο επιχειρηματία, Ζεράρ Λόπεθ, ήρθαν σε επαφή πριν από 10 ημέρες με τον 57χρονο προπονητή, ο οποίος θεωρείται ο «αρχιτέκτονας» της επιτυχημένης πορείας της ελβετικής ομάδας στο πρόσφατο EURO.

Ωστόσο, η «Blick» τονίζει πως δεν είναι σίγουρο ότι η Ελβετική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ASF) θα αφήσει τον Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς να αποχωρήσει.

«Το αίτημα παραμένει ανοιχτό, επειδή είναι πολύ πιθανό η ASF να δεχθεί μόνο με αντάλλαγμα την οικονομική αποζημίωση» υπογραμμίζει η εφημερίδα για τον Πέτκοβιτς, ο οποίος εργάζεται στην Εθνική Ελβετίας από το 2014.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 11:53