«Δεν έκανα τίποτα, είμαι αθώος»… Aυτή η φράση βγήκε αρκετές φορές από τα χείλη του Νεϊμάρ στο αστυνομικό τμήμα, όπου μετέβη προκειμένου να δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις της εισαγγελέως, Τζουλιάνα Μπουσάτσος, αναφορικά με την καταγγελία για βιασμό που έχει κάνει σε βάρος του η 26χρονη, Ναίλα Τριντάντε.

Στο τέλος της ανάκρισης, η οποία διήρκησε σχεδόν τρεις ώρες, ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν ανέφερε ότι είναι πεπεισμένος πως «η αλήθεια σύντομα θα βγει στην επιφάνεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημοσιογράφοι και φίλαθλοι ήταν συγκεντρωμένοι μπροστά από το αστυνομικό τμήμα του Σάντο Αμάρο, νότια περιοχή του Σάο Πάολο, όπου ο Νέιμαρ έδωσε την δική του εκδοχή για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα, μετά τις καταγγελίες του 26χρονου μοντέλου.

Υπήρχαν υψηλά μέτρα ασφαλείας κατά την άφιξη αλλά και την αποχώρησή του, καθώς και κατά τη διάρκεια σχεδόν των τριών ωρών της ανάκρισης, χωρίς να μπορούν οι φωτογράφοι να αποσπάσουν μία φωτογραφία πίσω από τα ερμητικά κλειστά παράθυρα.

«Δεν έκανα τίποτα, είμαι αθώος, γι ‘αυτό είμαι ήρεμος. Το μόνο που θέλω είναι να τελειώνουν όλα γρήγορα», είπε αποχωρώντας ο Νεϊμάρ, αφού ευχαρίστησε τους φιλάθλους για τα πολλά μηνύματα της αγάπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χρησιμοποίησα προφυλακτικό, μου ζήτησε να την χτυπήσω»

Στην κατάθεσή του ο Βραζιλιάνος αστέρας παραδέχθηκε πως ήρθε σε σεξουαλική επαφή με το μοντέλο και πως είχε καταναλώσει αλκοολ (ένα ποτήρι), αλλά επισήμανε πως ουδέποτε τη βίασε ή τη χτύπησε χωρίς τη θέλησή της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Jornal Nacional» ο Νειμάρ ισχυρίστηκε ότι το σεξ ήταν συναινετικό και ότι χρησιμοποίησε προφυλακτικό.

Ανέφερε, μάλιστα, ότι είναι επαγγελματίας αθλητής και δεν θα ήταν δυνατόν να αφήσει τον εαυτό του να εκτεθεί έχοντας ερωτική επαφή χωρίς προφύλαξη. 

Σχετικά με τα τραύματα που είχε η 26χρονη κοπέλα στα οπίσθιά της, ο Βραζιλιάνος κατέθεσε ότι ήταν η ίδια που του ζητούσε κατά τη διάρκεια της συνέυρεσης να γίνει πιο επιθετικός και να τη χτυπήσει.

Από την πλευρά του το μοντέλο ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση και βιάστηκε, ενώ ο δικηγόρος της, Κόσμε Αραούχο, επανέλαβε τις κατηγορίες: «Μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, ο κατηγορούμενος είναι ο Νεϊμάρ και αυτός πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης