Ο διάσημος μάνατζερ Ζόρζε Μέντες δήλωσε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα επιστρέψει στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, καθώς τα «σχέδια της καριέρας του δεν περνούν από την Πορτογαλία».

Τα «Λιοντάρια» κατάκτησαν το πρωτάθλημα και θα συμμετάσχουν στο Champions League κερδίζοντας τον τίτλο ύστερα από 19 χρόνια, με τη μητέρα του «CR7», Ντολόρες Αβέιρο, να δηλώνει ότι θα «προσπαθήσει να πείσει» τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους να επιστρέψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο Μέντες αρνήθηκε μια πιθανή επιστροφή στους «βερδιμπλάνκος» της Πορτογαλίας, ακόμα κι αν ο Ρονάλντο έχει πια εισέλθει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους, ενώ συνεχίζονται οι φήμες για ένα μέλλον μακριά από το Τορίνο.

«Ο Κριστιάνο είναι περήφανος για τον τίτλο που κέρδισε η Σπόρτινγκ, όπως έχει δείξει δημοσίως», δήλωσε ο Μέντες στη «Record», τονίζοντας πάντως ότι: «αυτή τη στιγμή τα σχέδια καριέρας του δεν περνούν από την Πορτογαλία»,.

Ο Ρονάλντο ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και ακολούθως μετακόμισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2003, πριν ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης έξι χρόνια αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης