Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πήρε θέση για την «αποχή» του Λιονέλ Μέσι από τα τελευταία ματς της Εθνικής Αργεντινής, μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας, συμβουλεύοντας μάλιστα τον αστέρα της Μπαρτσελόνα να μην επιστρέψει στην «αλμπισελέστε», καθώς, όπως τόνισε, όλοι τον κατηγορούν για τις αποτυχίες, χωρίς να φταίει ο ίδιος για αυτές.
«Θα έλεγα στον Μέσι να μην παίξει ξανά με την εθνική. Να αποσυρθεί από αυτήν. Toν κατηγορούν για τα πάντα στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής. Πάντα φταίει αυτός και αυτό πρέπει να σταματήσει.
Θα του έλεγα να μην παίξει ξανά στην εθνική. Το ποδόσφαιρο της Αργεντινής έχει μεγάλα προβλήματα και δεν είναι ο Μέσι το πρόβλημα. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι πως έχουμε χάσει το πάθος μας», δήλωσε σχετικά ο Μαραντόνα στην εφημερίδα του Μπουένος Άιρες, «Clarin».
Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της Αργεντινής δεν συμμετείχε στις δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Γουατεμάλα και Κολομβία στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν θα παίξει ούτε στα επόμενα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο.
Τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ότι ο Μέσι εξακολουθεί να είναι απογοητευμένος από την κακή εμφάνιση της «αλμπισελέστε» στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου αποκλείστηκε στους «16» από τη Γαλλία.

Άξιο αναφοράς είναι πάντως το γεγονός πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μέσι δεν συμμετέχει σε παιχνίδια της εθνικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης