Παρελθόν αποτελεί για τη Χιμνάσια Λα Πλάτα ο Ντιέγκο Μαραντόνα, επιβεβαιώνοντας τα σχετικά δημοσιεύματα των ΜΜΕ της Αργεντινής.

Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου, Γκαμπριέλ Πελεγκρίνο, η απόφαση του οποίου να μη διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της ομάδας αποτελεί τον λόγο αποχώρησης του «Ντιεγκίτο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πήρα αυτήν την απόφαση με μεγάλη θλίψη, επειδή ο πρόεδρος Γκαμπριέλ Πελεγκρίνο δεν θα λάβει μέρος στις επόμενες εκλογές. Ειλικρινά, είμαι έκπληκτος» αναφέρει ο Μαραντόνα σε ανάρτησή του στο Instagram και προσθέτει:

«Μίλησα μαζί του και όταν τον άκουσα, ένιωσα ότι πρέπει να βάλω τον εαυτό μου στην άκρη. Ένιωσα ότι όλοι μας, το προσωπικό του συλλόγου, το επιτελείο μου, οι γιατροί, οι διοικούντες και οι παίκτες, αφήσαμε το… δέρμα μας σε κάθε αγώνα, με στόχο να μείνει η Χιμνάσια στην κατηγορία. Είναι καιρός να συνεχισθεί το σχέδιο και να βρεθούν οι απαραίτητες ενισχύσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πίστευα μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα βρεθεί λύση, διότι σε κάθε συζήτηση με τον πρόεδρο συμφωνούσαμε ότι θα πετύχουμε μαζί. Αλλά, δυστυχώς, αυτό δεν θα μπορέσει να γίνει πράξη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης