Η παρουσία του Κέβιν Ντουράντ στο φετινό All Star Game του ΝΒΑ μόνο δεδομένη δεν είναι, όπως προκύπτει από το Μπρούκλιν.

Στους Νετς φοβούνται την περίπτωση υποτροπής και όλα δείχνουν πως ο 32χρονος σούπερ σταρ δεν θα δώσει το «παρών» στο Κλίβελαντ, στο μεγάλο «ραντεβού» του αμερικανικού μπάσκετ, στις 20 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντουράντ είχε τραυματιστεί στο γόνατο στις 16 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα των Νετς με τη Νέα Ορλεάνη, όταν ο Μπρους Μπράουν των Πέλικανς… προσγειώθηκε στο γόνατο του “KD”, στα μέσα της 2ης περιόδου.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε μετά τη νίκη των Νετς ο Ντουράντ έδειξαν διάστρεμμα του έσω παράπλευρου συνδέσμου του αριστερού γόνατος και το διάστημα της απουσίας του υπολογίστηκε σε 4-6 εβδομάδες.

Οριακά, δηλαδή θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί, έστω κι αν τα νέα για την πορεία της αποθεραπείας του από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι θετικά. Ο τεχνικός των Νετς, Στιβ Νας, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πάρει το ρίσκο και να μείνει η ομάδα του Μπρούκλιν για μεγαλύτερο διάστημα χωρίς τον «KD».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης