Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας, Φρανκ ντε Μπουρ, δήλωσε ότι με μία θέση στα ημιτελικά του Euro 2020 το έργο της ομάδας του θα κρινόταν επιτυχημένο, αλλά ο μεγάλος στόχος δεν είναι αυτός…

«Αν φτάσουμε στους τέσσερις, τότε νομίζω ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά. Αλλά ο στόχος είναι να κερδίσουμε τον τελικό, τότε θα έχουμε απόλυτη επιτυχία», δήλωσε ο Ντε Μπουρ στη συνέντευξη Τύπου, παραμονή του νοκ άουτ αγώνα με την Τσεχία στην Ουγγαρία, για τη φάση των «16».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχουν πολλές ομάδες που πιστεύουν το ίδιο πράγμα και που έχουν πολλή ποιότητα. Δεν γίνεσαι εύκολα πρωταθλητής, υπάρχουν πολλά που χρειάζονται για να φτάσεις εκεί, αλλά έχουμε τις ικανότητες να το κάνουμε. Αλλά για να το επιτύχουμε αυτό όλα πρέπει να είναι σωστά», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον αγώνα που ακολουθεί, ο Ντε Μπουρ παραδέχθηκε ότι περιμένει μεγάλη πίεση από τους Τσέχους: «Είναι συμπαγείς, ξέρουν τι θέλουν. Τους αρέσει να πιέζουν τον αντίπαλο από νωρίς, συσσωρεύοντας την πίεση. Θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, που παραδοσιακά πάντα είχαμε δύσκολο έργο απέναντι του. Πρέπει πιάσουμε σπουδαία απόδοση για να τους νικήσουμε».

Ο νικητής του αυριανού αγώνα θα συναντήσει το νικητή του ζευγαριού Δανία-Ουαλία στα προημιτελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης