Eνθουσιασμένος που θα έχει στη «φαρέτρα» του τον αρχηγό της Νιούκαστλ, Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «ανθρακωρύχους» μέχρι το 2017 εμφανίστηκε σε δηλώσεις τοου ο νέος προπονητής του αγγλικού συλλόγου, Στιβ ΜακΛάρεν.

«Από την πρώτη του ημέρα στην ομάδα, ο Φαμπρίτσιο ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που καταφέραμε να τον κρατήσουμε μαζί μας» υποστήριξε ο ΜακΛάρεν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και συνέχισε: «Είναι αρχηγός, η ομάδα και οι παίκτες τον σέβονται τρομερά και πάνω απ’όλα πρόκειται για παίκτη παγκόσμιας κλάσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Κολοτσίνι τόνισε: «Βρίσκομαι στην ομάδα για επτά χρόνια και πραγματικά αγαπώ το σύλλογο. Αισθάνομαι ότι είμαι μέλος της οικογένειας της Νιούκαστλ» είπε ο Αργεντινός διεθνής, που βρέθηκε κοντά στο να αγωνιστεί για τον πρώην προπονητή του Άλαν Πάρντιου στη Κρίσταλ Πάλας.

Η κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον θα είναι η πρώτη για τον ΜακΛάρεν στην Premier League από το 2006, όταν ανέλαβε ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας. «Σίγουρα θα έχω άγχος. Αλλά αν δεν έχεις άγχος σε τέτοιες περιπτώσεις, τότε καλύτερα να μαζέψεις τα πράγματά σου και να αποχωρήσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης