Η Σεβίλλη αναδείχθηκε νικήτρια (2-0) στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας με αντίπαλο την Μπέτις, με το οποίο έγινε το βράδυ της Πέμπτης η επανεκκίνηση της La Liga, που είχε κατεβάσει… ρολά από τον Μάρτιο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο άδειο από θεατές «Σάντσεθ Πιθχουάν» (σ.σ.: όλα τα ματς του ισπανικού πρωταθλήματος θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών) οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 9ο λεπτό, όταν είχαν δοκάρι με τον Οκάμπος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες της Σεβίλλης είχαν επίσης κι άλλες μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο δεν τις αξιοποίησαν με αποτέλεσμα το 0-0 να διατηρηθεί στο πρώτο 45λεπτο.

Πάντως η ομάδα του Λοπετέγκι συνέχισε να υπερέχει στον αγωνιστικό χώρο και στο β’ μέρος, με τον Οκάμπος να λύνει τον «γόρδιο δεσμό» γι’ αυτήν στο 55′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Έξι λεπτά αργότερα η Σεβίλλη εδραίωσε το προβάδισμά της καθώς ο Φερνάντο έκανε το 2-0, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα παρά την προσπάθεια της Μπέτις να μειώσει το σκορ και να μπει εκ νέου στο ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτό το «τρίποντο» η Σεβίλλη διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας πλέον 50 βαθμούς, την ώρα που η συμπολίτισσά της βρίσκεται στην 12η με 33.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα παίκτες των δύο ομάδων τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Covid 19 στην Ισπανία.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης