Για την ενέργειά του να δημοσιοποιήσει τις προσωπικές του συνομιλίες με τη Ναγίλα Τριντάντε Μέντες Σόουζα, η οποία υποστηρίζει πως τη βίασε σε ξενοδοχείο του Παρισιού, πριν από λίγες εβδομάδες, απολογήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (σ.σ. ώρα Βραζιλίας) ο Νεϊμάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βραζιλιάνος αστέρας έφθασε στο κτήριο της Πολιτικής Αστυνομίας του Ρίο ντε Τζανέιρο με ένα μικρό βαν και βγήκε στηριζόμενος σε πατερίτσες, λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του στον δεξιό αστράγαλο.

Όπως ήταν φυσικό, τον περίμεναν δεκάδες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία, με αποτέλεσμα να επικρατήσει το αδιαχώρητο στο σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και κατά συνέπεια θα χάσει το Κόπα Αμέρικα, κάθισε σε αναπηρικό καροτσάκι και μπήκε στο αρμόδιο γραφείο ηλεκτρονικού εγκλήματος, δίνοντας κατάθεση για περίπου δύο ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που κριθεί ένοχος ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, για τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων χωρίς τη συναίνεση του κατόχου τους, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από ένα έως πέντε έτη.

 

Κατά την έξοδό του από το κτήριο της Πολιτικής Αστυνομίας, ο Νεϊμάρ μίλησε στους δημοσιογράφους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Αισθάνομαι ιδιαίτερα αγαπητός».

Δηλώσεις έκανε και η δικηγόρος του, Μάιρα Φερνάντες, η οποία επεσήμανε: «Ο Νεϊμάρ ήθελε να έρθει το συντομότερο δυνατό για να δώσει τις απαντήσεις του. Θα αποδείξουμε την αθωότητα του πελάτη μας».

H φωτογραφία-πειστήριο που ανέβασε ο Νεϊμάρ με τον τραυματισμένο του αστράγαλο

Εν τω μεταξύ, ο ίδιος ο Βραζιλιάνος αστέρας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με το πρησμένο του δεξιό αστράγαλο, προκειμένου να δώσει τη δική του απάντηση σε όσους ισχυρίζονται ότι προσποιήθηκε τον τραυματία για να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εξαιτίας της υπόθεσης του φερόμενου βιασμού.

«Μετά την καταιγίδα, έρχεται η νηνεμία» ήταν το σχόλιο του Νεϊμάρ, ο οποίος λόγω αυτού του προβλήματος, όπως προαναφέραμε, τέθηκε οριστικά εκτός από το προσεχές Κόπα Αμέρικα.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο-ντοκουμέντο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Παρίσι, στο οποίο κατέληξαν ο Νεϊμάρ και το 26χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον βραζιλιάνικο τηλεοπτικό σταθμό «Record TV» και σ’ αυτό απεικονίζονται ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο να ξαπλώνουν μαζί στο κρεβάτι. Εν συνεχεία η Σόουζα σηκώνεται όρθια και αρχίζει να χτυπάει τον Βραζιλιάνο αστέρα.

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο, σε τηλεφωνική του παρέμβαση ο πατέρας του Νεϊμάρ δήλωσε:

«Δεν γίνεται να μην υπερασπιστώ τον γιο μου. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μοντάζ στο video. Το μόνο που δείχνει το video είναι πως ο Νεϊμάρ δέχτηκε επίθεση από αυτήν τη γυναίκα. Του επιτίθεται επιδιώκοντας να τον προκαλέσει για να απαντήσει, αλλά γίνεται αντιληπτό πως όλο αυτό ήταν μοντάζ. Η αστυνομία αναζητεί ήδη ολόκληρο το video και εκεί θα βρει τις εικόνες που ψάχνει».

 

Όσα ανέφερε το μοντέλο από τη Βραζιλία σε τηλεοπτική της συνέντευξη

Εν τω μεταξύ, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο κανάλι TV SBT, η 26χρονη εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να δεχτεί να ταξιδέψει στη Γαλλία για να συναντήσει τον Νεϊμάρ.

Παραδέχτηκε ότι ένιωσε έλξη για τον Βραζιλιάνο αστέρα, αναφέροντας παράλληλα πως οι ερωτικές τους περιπτύξεις στο δωμάτιο που ο ίδιος της είχε κλείσει πήραν βίαιη τροπή, όταν αυτή αρνήθηκε να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό.

«Τον ρώτησα αν είχε φέρει μαζί του προφυλακτικό και είπε όχι. Έτσι του είπα ότι δεν θα συνέβαινε τίποτα μεταξύ μας. Δεν με άκουσε και προχώρησε στην πράξη. Του είπα “Σταμάτα! Σταμάτα! Όχι!”. Εκείνος δεν μιλούσε, απλώς έκανε ό,τι έκανε» ισχυρίστηκε η Ναγίλα Τριντάντε Μέντες Σόουζα.

Από τη μεριά του, ο Νεϊμάρ παραδέχεται ότι είχε συναντήσει το μοντέλο στη Γαλλία, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, ωστόσο αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Σόουζα.

Ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν υποστηρίζει ότι το σεξ ήταν συναινετικό. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης