Οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ πλησιάζουν (είναι προγραμματισμένες για την 8η Νοεμβρίου) και ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, έχει πάρει ήδη θέση και στηρίζει τη Χίλαρι Κλίντον για την καρέκλα στο Λευκό Οίκο.

Ο σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς ανακοίνωσε πως στηρίζει την υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία της χώρας, ενώ χθες επιτέθηκε στον έτερο υποψήφιο, Ντόναλντ Τραμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Tραμπ βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής για τα σεξιστικά σχόλιά του, τα οποία σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί είπε πως επρόκειτο για «λόγια αποδυτηρίων». Ο σταρ των Καβαλίερς έσπευσε να του απαντήσει, δηλώνοντας πως οι αθλητές δεν κάνουν τέτοιες κουβέντες στα αποδυτήρια:

«Δεν προσβάλλουμε τις γυναίκες με κανέναν τρόπο στα αποδυτήριά μας. Αυτά δεν λέγονται από τους παίκτες και όλους τους αθλητές. Έχω πεθερά, σύζυγο, μητέρα και κόρη, και αυτές οι συζητήσεις απλώς δεν ανήκουν στα αποδυτήριά μας. Αυτά που λέει αυτός ο τύπος, δεν έχω ιδέα τι είναι. Αυτές είναι κουβέντες για σκουπίδια».

Στις αρχές του μήνα ο Τζέιμς, σε άρθρο του στην ιστοσελίδα του περιοδικού «Business Insider», είχε στηρίξει την υποψηφιότητα της Κλίντον: «Υποστηρίζω τη Χίλαρι, διότι πιστεύω πως θα συνεχίσει το έργο του φίλου μου, του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Η χώρα χρειάζεται την ενότητα και όχι τον διχασμό. Και πιστεύω πως η Χίλαρι μπορεί να βοηθήσει στην ενότητα, την οποία έχουμε τόσο πολύ ανάγκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης