Ο Σεπ Μπλάτερ δήλωσε σε ελβετική εφημερίδα ότι δεν έχει παραιτηθεί από την προεδρία της FIFA, «φουντώνοντας» τη φημολογία ότι ενδέχεται να προσπαθήσει να παραμείνει στη θέση του επικεφαλής της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, η οποία συγκλονίζεται από σκάνδαλο διαφθοράς.

«Δεν έχω παραιτηθεί, μάλλον προσφέρω τη θητεία μου σε έκτακτο κογκρέσο» δήλωσε ο Ελβετός παράγοντας σε άρθρο της «Blick», το οποίο δημοσιεύεται σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Μπλάτερ μίλησε χθες, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τη συνέντευξη Τύπου της 2ας Ιουνίου, όπου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την προεδρία της FIFA και ζήτησε την εκλογή νέου προέδρου, στον απόηχο του σκανδάλου διαφθοράς.

Εκπρόσωπος Τύπου της FIFA δήλωσε μέσω email: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουν μεταφερθεί σωστά οι δηλώσεις του προέδρου».

Όμως, τα λόγια του Μπλάτερ φάνηκαν να είναι λιγότερο τελεσίδικα από αυτά που είχε πει στις 2 Ιουνίου, όταν τόνιζε: «Έχω αποφασίσει να θέσω τη θητεία μου ενώπιον έκτακτου εκλογικού συνεδρίου. Θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου ως πρόεδρος της FIFA έως αυτές τις εκλογές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης