Ενισχύεται στην περιφερειακή της γραμμή η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ανακοίνωσε σήμερα (13/7) την απόκτηση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος για δύο χρόνια.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, ο οποίος είναι γνώριμος στους Έλληνες φιλαθλους από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, τελείωσε την περασμένη σεζόν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, στο δυναμικό της οποίας εντάχθηκε στις αρχές Ιανουαρίου, έχοντας μέσο όρο 17 πόντους (με ποσοστό ευστοχίας 50% στα τρίποντα), 5,2 ασίστ και 2,3 κλεψίματα σε έξι αναμετρήσεις για το EuroCup.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 26χρονος άσος «μοίρασε» τη σεζόν 2019-20 ανάμεσα στο NBA, όπου αγωνίστηκε στους Γιούτα Τζαζ, και τη θυγατρική ομάδα τους στην G-League, τη Σολτ Λέικ Σίτι. Είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στους Τζαζ, ωστόσο με τη Σολτ Λέικ Σίτι είχε μέσο όρο 15,3 πόντους, 5,5 ασίστ, 3,9 ριμπάουντ και 1,6 κλεψίματα σε 17 παιχνίδια.

Ο Γουίλιαμς-Γκος έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του με την Παρτιζάν Βελιγραδίου την αγωνιστική περίοδο 2017-18, ενώ την επόμενη χρονιά μετακόμισε στον Ολυμπιακό, από τον οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι του 2019, προκειμένου να ενταχθεί στους Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι τον είχαν επιλέξει στο νούμερο 55 του ντραφτ του 2017.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης