Την πρόσληψη του Λουίς Σκόλα στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Βαρέζε, ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα, με τον Αργεντινό αστέρα να παραμένει στο μπάσκετ, αλλά σε διοικητικό πόστο, μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

«Με περηφάνια η Βαρέζε ανακοινώνει μια νέα συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο. Είναι ο Λουίς Σκόλα που θα αναλάβει τον ρόλο του CEO της ομάδας. Αυτή η προσθήκη εδραιώνει περαιτέρω τη διοικητική δομή του κλαμπ και έχει ως στόχο να κάνει τις επιχειρησιακές στρατηγικές της για το εγγύς μέλλον όλο και πιο σταθερές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γεννημένος στο Μπουένος Άιρες στις 30 Απριλίου 1980, ο Σκόλα είναι θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ. Έπαιξε στην Ισπανία με τη φανέλα της Μπασκόνια, έφτασε στο ΝΒΑ όπου πέρασε 10 χρόνια στο Χιούστον, το Φοίνιξ, την Ιντιάνα, το Τορόντο και το Μπρούκλιν.

Μετά από περισσότερα από 740 παιχνίδια μετακόμισε στην Κίνα για δύο σεζόν πριν τελειώσει την καριέρα του στην Ιταλία με τη φανέλα της Μιλάνο και της Βαρέζε.

Ο Σκόλα ήταν πάνω από όλα μια “κολώνα” της Εθνικής ομάδας, με την οποία κέρδισε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, το χάλκινο το 2008 και δύο ασημένια μετάλλια στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2002 και 2019».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσίαση του Σκόλα στους εκπροσώπους του Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης