Ως τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του χαρακτήρισε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σοσιεδάδ ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις προς τους Ισπανούς δημοσιογράφους τόνισε πως «…θα δουλέψω σκληρά για να ανακτήσω την ‘κουρελιασμένη’ μου φήμη», συμφώνησε στις αρχές της εβδομάδας με τους Βάσκους για να αντικαταστήσει τον Αρασάτε στην ομάδα του «Σαν Σεμπαστιάν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την πρώτη του συνεργασία μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη σημερινή πρώτη του συνέντευξη παραδέχθηκε ότι είχε προσφορές από αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

«Ό,τι κι αν κάνεις είναι μεγάλη πρόκληση, αλλά πιστεύω ότι η συγκεκριμένη δουλειά είναι για μένα η μεγαλύτερη», τόνισε ο Μόγιες, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι του 2015, όταν ρωτήθηκε εάν ο νέος του ρόλος αποτελεί το μεγαλύτερο τεστ στην καριέρα του.

«Είχα αρκετές προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, μίλησα με αρκετούς συλλόγους εκτός Βρετανίας, αλλά το μοναδικό μέρος που με άγγιξε πραγματικά και μ’ έκανε να σκεφτώ ότι αυτό είναι το σωστό κλαμπ είναι η Σοσιεδάδ», επισήμανε στη συνέχεια ο 51χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο μπορεί να πει κανείς ότι το ισπανικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο στον κόσμο. Είναι πιο πάνω κι από την Πρέμιερ Λιγκ λόγω της ποιότητας των παικτών και των ομάδων. Επίσης για μένα αποτελούσε πάντα μία από τις πιο μεγάλες μου φιλοδοξίες να εργαστώ στο εξωτερικό.»

Ο Μόγιες θα κάνει το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας ματς της 22ας Νοεμβρίου με τη Λα Κορούνια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης