Ο παίκτης των Γιούτα Τζαζ, Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς διαγνώστηκε με κορωνοϊό, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του και επέστησε την προσοχή όλων.

«Δεν έχω συμπτώματα. Αν δεν ήταν δημόσια γνωστό ότι ήμουν άρρωστος, δεν θα το γνωρίζατε… Μπορεί να μοιάζεις καλά, να είσαι καλά, αλλά ποτέ δεν ξέρετε με ποιον μπορεί να μιλάτε, με ποιον μπορεί να φτάσει ο ιός στο σπίτι. Αυτό είναι το πιο τρομακτικό κομμάτι με αυτόν τον ιό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος διεθνής, Ρούντι Γκομπέρ, ήταν ο πρώτος παίκτης στο ΝΒΑ που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Ντόνοβαν Μίτσελ καθόταν δίπλα του στο αεροπλάνο, αλλά δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον συμπαίκτη του στους Τζαζ, όπως άφησε να εννοηθεί μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning America».

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ αναφέρθηκε και στην ανεύθυνη στάση του Γκομπέρ όταν λίγες ώρες πριν βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό έκανε πλάκα από τα μικρόφωνα των αθλητικών συντακτών.

«Διάβασα τι είπε ο Γκομπέρ, άκουσα τι είπε», αρκέστηκε να σχολιάσει ο Μίτσελ για τον Γάλλο που πάντως απολογήθηκε δημόσια εν συνεχεία για τη συμπεριφορά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χαίρομαι που τα πάει καλά, είμαι χαρούμενος που τα πάω κι εγώ καλά, είμαι χαρούμενος που ήμασταν μόνο εμείς οι δύο θετικοί στον κορωνοϊό και όχι η υπόλοιπη ομάδα. Ούτε ο Γκομπέρ, ούτε εγώ έχουμε παιδιά στο σπίτι. Μερικοί συμπαίκτες μας στη Γιούτα έχουν παιδιά στο σπίτι, κάποιοι από το προσωπικό έχουν παιδιά στο σπίτι και είμαι ευτυχής που καταφέραμε να το περιορίσουμε».

Αναφορικά στην κατάσταση της υγείας του, ο Ντόνοβαν Μίτσελ εξήγησε: «Είμαι καλά, τα πράγματα πάνε καλά, είμαι στην απομόνωση, χωρίς πυρετό, χωρίς συμπτώματα, νιώθω ευλογημένος που είμαι εντάξει. Αν μου έλεγες ότι πρέπει να παίξεις αύριο σε μια σειρά επτά παιχνιδιών, είμαι έτοιμος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης