Προτείνει ο Ba-bet-o…

Αδέρφια λίγα 24ωρα έμειναν για τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με καθυστέρηση ενός έτους, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, την Παρασκευή ανοίγει η αυλαία του Euro 2020, το οποίο μολονότι θα διεξαχθεί το 2021, ως γνωστόν, αποφασίστηκε να διατηρήσει την ονομασία «Euro 2020».

Aυτό ωστόσο λίγη σημασία έχει. Το θέμα είναι ότι θα υπάρξει ποδοσφαιρική δράση σε 12 χώρες της Ευρώπης και ελπίδα όλων είναι ότι θα δούμε στη διοργάνωση καλό θέαμα, απολαυστικά παιχνίδια και πολλά γκολ.

Μεταξύ των εθνικών ομάδων που συγκαταλέγονται στα φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου είναι το Βέλγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» διαθέτουν ένα πληρέστατο ρόστερ και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την υπέρβαση. Από του Βέλγους λοιπόν θα ποντάρω στο… υπερόπλο τους. Ο λόγος φυσικά για τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο θηριώδης φορ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την Ίντερ, έχοντας μεγάλη συμβολή στην επιστροφή των «νερατζούρι» στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο Λουκάκου πάντως είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνάει από τα… πόδια του, προκειμένου να πανηγυρίσει το… νταμπλ, βοηθώντας το συγκρότημα του Μαρτίνεθ να φτάσει στην κορυφή του Euro.

Ο 28χρονος φορ έχει από πίσω του μία πληρέστατη μεσοεπιθετική γραμμή που μπορεί να τον τροφοδοτήσει και με δεδομένο ότι πιστεύουμε πως οι Βέλγοι θα φτάσουν μακριά στη διοργάνωση, θα ποντάρουμε να βγει ο πανύψηλος φορ της Ίντερ πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με απόδοση 6.00 στο Πάμε Στοίχημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης