To είδαμε κι αυτό στην Τουρκία…

Πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στη Ρίζεσπορ και την Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα, Μπακασέτα και Σιώπη οι παίκτες της πρώτης εμφανίστηκαν στο γήπεδο με στρατιωτική παραλλαγή και μπλε μπερέδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μέσα ενημέρωσης της χώρας αναφέρουν πως ήταν μια κίνηση στήριξης των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Εντούτοις το γεγονός ότι συνέβη στον συγκεκριμένο αγώνα στον οποίο πήραν μέρος Έλληνες ποδοσφαιριστές, δημιουργεί διάφορους συνειρμούς με δεδομένη την επιδείνωση των σχέσεων των δύο χωρών.

Κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας οι παίκτες της Ρίζεσπορ γύρισαν πλάτη προς τους αντιπάλους τους, στρεφόμενοι προς τη μεριά της τουρκικής σημαίας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, τις στολές παραλλαγής φόρεσαν ακόμη και οι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς στην ενδεκάδα εκτός των τεσσάρων Τούρκων, υπήρχαν ένας Ουκρανός, ένας Κροάτης, ένας Τυνήσιος, ένας Βραζιλιάνος, ένας Τσέχος, ένας Παραγουανός κι ένας Ιβοριανός.

Ο Τάσος Μπακασέτας και ο Γιώργος Τζαβέλας έπαιξαν βασικοί, ενώ ο Μανώλης Σιώπης ήταν εκτός αποστολής. Για την ιστορία η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1.

 

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι με στρατιωτική παραλλαγή και μπλε μπερέ εμφανίστηκε και ο προπονητής της ομάδας, Ουνάλ Καραμάν. 

Όπως είναι φυσικό το βίντεο με αυτές τις πρωτόγνωρες εικόνες για τον χώρο του ποδοσφαίρου έγινε viral αρκετά γρήγορα!

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικούς μήνες οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας της χώρας χαιρετούσαν στρατιωτικά στα παιχνίδια με την Αλβανία και τη Γαλλία, για τα προκριματικά του Euro 2020, κίνηση που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης