Η πανδημία του κορωνοϊού φώτισε και αθέατες πλευρές του τένις, όπως παραδέχθηκε ο Άντι Μάρεϊ, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας στεφθεί χρυσός Ολυμπιονίκης το 2012 στο Ρίο.

Ο Βρετανός πρωταθλητής σε δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σκέφτομαι τους αθλητές και τις αθλήτριες κάτω του Top 250, οι οποίοι θα βιώσουν πολύ άσχημα αυτή την αποχή οικονομικά. Θα είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για αυτούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Υπάρχει μεγάλη οικονομική ανομοιογένεια τα τελευταία χρόνια στο τένις. Δεν γίνεται ο νικητής ενός μεγάλου τουρνουά να παίρνει περί τα 4 εκατ. ευρώ, ενώ θα μπορούσαν τα χρήματα να μοιραστούν πολύ καλύτερα σε πολλούς περισσότερους.

»Υπάρχει μεγάλη οικονομική ανισότητα στα τουρνουά και τώρα κάποιοι έχουν πρόβλημα επιβίωσης και οι ομοσπονδίες πρέπει να τους στηρίξουν για να σταθούν στα πόδια τους».

Παράλληλα ο Μάρεϊ αποκάλυψε πως μάλλον είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό επισημαίνοντας: «Ήμουν άρρωστος για τρεις μέρες πριν πέντε εβδομάδες. Πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Ήδη από τότε ήμουν σε καθεστώς απομόνωσης. Πάρα πολλοί φίλοι μου είχαν συμπτώματα, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος ότι είχε τον ιό. Σίγουρα θα κάνω το τεστ των αντισωμάτων για να δω αν όντως είχα μολυνθεί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης