Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι καλά πλέον στην υγεία του, μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στον εγκέφαλό του και μάλιστα την Τετάρτη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, που νοσηλευόταν.

Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου, λίγο πριν αποχωρήσει από το νοσοκομείο, φωτογραφήθηκε χαμογελαστός μαζί με τον προσωπικό του γιατρό, Λοεπόλδο Λούκουε, έχοντας και έναν μεγάλο επίδεσμο στο κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λούκουε αποχωρώντας από την κλινική δήλωσε: «Ο Ντιέγκο είναι φανταστικά. Θέλω να συνεχίσει τη δουλειά για την ανάρρωσή του. Δίπλα του είναι μια μεγάλη ομάδα γιατρών, όπως κι εγώ».

Παράλληλα επισήμανε οτι ο 60χρονος πλέον Μαραντόνα θα συνεχίσει την ανάρρωσή του σε ειδικό χώρο που θα του παρέχεται η κατάλληλη φροντίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα ο «Πίμπε Ντ’ Ορο» θα μεταβεί σε κλινική αποτοξίνωσης όπου θα του δοθεί η κατάλληλη αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημά του με το αλκοόλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντιεγκίτο υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλό του πριν από 8 ημέρες, ωστόσο έμεινε περισσότερο χρόνο στο νοσοκομείο από τις αρχικές προβλέψεις, εξαιτίας των συμπτωμάτων στέρησης που παρουσίασε από την κατάχρηση αλκοόλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης